Google Analytics a jeho uplatnění pro organizaci zabývající se cestovním ruchem - Draxlerová, Anna (Jihočeská univerzita, 2012)
Předmětem bakalářské práce "Google Analytics a jeho uplatnění pro organizaci zabývající se cestovním ruchem" je analýza využívání nástrojů webové analytiky podniky působícími v cestovním ruchu. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů, vymezení cestovního ruchu, internetového marketingu a webové analytiky. Navazující praktická část se věnuje analýze využívání nástrojů webové analytiky v cestovním ruchu jak obecně v celém odvětví, tak na příkladu konkrétního podniku.
Google Analytics and its application for an organization focused on tourism
Keywords: cestovní ruch; internetový marketing; webová analytika; Google Analytics; tourism; internet marketing; web analytics; Google Analytics