DESTINACE PRO CESTOVNÍ RUCH V RUSKU - SOUČASNÝ STAV A MOŽNOSTI - Nešpolová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce se věnuje destinacím pro cestovní ruch v Rusku. Práce je rozdělena do dvou větších částí, které jsou rozděleny na kapitoly. V první části této bakalářské práce je nastudována odborná literatura, sepsána rešerše a posouzeny předpoklady rozvoje cestovního ruchu ve vybrané oblasti. Druhá část se věnuje současným stavem cestovního ruchu a analýzou nabídek českých cestovních kanceláří. Na konci druhé části jsou na základě zjištěných údajů navrhnuty další možnosti rozvoje cestovního ruchu v Rusku.
Destinations for Tourism in Russia - Present Situation and Options
Keywords: cestovní ruch; Rusko; cestovní kancelář; rozvoj cestovního ruchu; návštěvnost Ruska; destinace pro cestovní ruch; tourism; Russia; travel agency; development of tourism; visit rate of Russia; tourist destination