KOOPERACE A KOMPARACE PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ - Rulcová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2008)
Moje bakalářská práce se zaobírá kooperací a komparací preprimární výchovy ve vybraných zemí Evropské unie, to jsou Finsko, Francie a Spolková republika Německo. Také se zaměřuji na interakci mezi jednotlivými preprimárními vzdělávacími obsahy těchto zemí a doporučeními rady Evropské unie. Východiskem je vyhledání dobrých námětů, které by bylo vhodné aplikovat v našem preprimárním vzdělávání.
COOPERATION AND COMPARATION IN THE PRE-SCHOOL EDUCATION IN COUNTRIES OF EU