Tělesná zdatnost a zájem o pohybovou aktivitu městské mládeže ve věku 9 -12 let - Uhlík, Michal (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce zkoumá tělesnou zdatnost a pohybovou aktivitu českobudějovické mládeže ve věku 9 12 let. Práce je zaměřena na porovnání motorické výkonnosti a porovnání zájmu o pohybovou aktivitu v dřívější a dnešní době. Zjištěné hodnoty motorických testů jsou sledovány dle tabulek, jež byly přepočítány díky desetistupňové stupnici. Výsledky motorických testů byly vyhodnoceny T-testem, vyhodnocení dotazníku Compass bylo řešeno tabulkami, grafy a byly porovnány s výsledky z roku 2006 s Rychteckým.
Fitness and Interest in Physical Activity of Youth (9 12 aged) Living in the town
Keywords: tělesná zdatnost; pohybová aktivita; t-test; Compass; motorické testy; physical fitness; physical aktivity; Compass; t-test; motor tests