Bezdomovectví jako sociální problém, jeho rizika a jejich prevence - Elezi, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce je věnována organizacím a institucím, které se bezdomovectví snaží řešit, anebo alespoň hledají možnosti jak bezdomovectví, jeho příčiny a charakteristické negativní průvodní znaky včetně jejich následků zmírnit či zcela eliminovat.
Homelessness as a social problem, its risks and their prevention.)
Keywords: bezdomovectví; bezdomovec; prevence; sociální služby; sociální práce; homelessness; homeless; prevention; social services; social work