Analýza vybrané značky kvality (Program CzQ): Horeca Select - Borovková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bylo analyzovat silné a slabé stránky značky Horeca select, která je zařazena do Programu Česká kvalita. Analýza byla provedena prostřednictvím dotazníkového šetření u spotřebitelů, výrobců a správce značky.
Analysis of chosen quality mark (Programme CzQ): Horeca Select
Keywords: kvalita; značka; Program Česká kvalita; značka kvality; privátní značka; quality; mark; the Czech quality program; mark of quality; privat label