Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti mikroregionu Radbuza - Eretová, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2009)
Tématem bakalářské práce je: Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti mikroregionu Radbuza. Cílem bakalářské práce bylo popsat mikroregion Radbuza se zaměřením na danou oblast komerčních služeb. Dále zjistit současný stav a vymezit předpoklady pro jejich rozvoj.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: mikroregion; marketingový výzkum; komerční služby; situační analýza; microregion; marketing research; commercial services; situation analysis