Koncepce atlasu rozvoje mikroregionu Pomalší - Kortiš, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na návrh atlasu rozvoje území mikroregionu Pomalší. Cílem této práce je vytvořit koncepci atlasu regionálního charakteru. Koncepce zahrnuje fyzickogeografickou a sociogeografickou charakteristiku daného mikroregionu. V prvé části práce je věnována pozornost především geografické charakteristice daného území, která poskytuje informace a seznamuje čtenáře s řešeným územím. Tyto informace jsou stěžejní částí pro zpracování druhé části práce a to přímo návrhu atlasu. Součástí návrhu je také několik vypracovaných ukázkových mapových listů.
Conseption of atlas development of the micro region Pomalsi
Keywords: Svazek obcí; mikroregion; Pomalší; Association of municipalities; micro region; Pomalsi