Změna vzhledu obalu vybraného produktu - Gahutová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2012)
Úspěšnost produktu neurčuje pouze kvalita výrobku samotného, ale také kvalita obalu. Obal by měl zákazníka zaujmout na první pohled; logem, výrazným písmem nebo celkovým designem a tím přispět k jeho rozhodnutí o koupi. Primární cíl této bakalářské práce je porovnávání obalů a to z několika hledisek. Cílem praktické části byl výzkum vlivu nového obalu společnosti Europasta SE na vnímání produktu zákazníky a doporučení pro podnik v oblasti obalu.
Redesign of packaging
Keywords: Obal; marketingový výzkum; spotřebitel; produkt; těstoviny; Packaging; marketing research; consumer; product; pasta