Analýza účetnictví společenství vlastníků jednotek se zaměřením na dotace - Svobodová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je analýza účetního režimu společenství vlastníků jednotek, zhodnocení možností a procesu získávání dotací a jejich projev v účetnictví.
Analysis of the accounting community owners with a focus on subsidies
Analýza účetnictví společenství vlastníků jednotek se zaměřením na dotace
Keywords: společenství vlastníků jednotek; účetnictví; dotace; unit owners; accounting; subsidies