Porovnání zpracování projektů pozemkových úprav v rámci České republiky a středoevropského regionu - Burdová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou pozemkových úprav v České a Slovenské republice. Práce by měla stručně charakterizovat, jak probíhají pozemkové úpravy v České republice a především ukázat proces pozemkových úprav ve Slovenské republice. Cílem této práce je porovnání zpracování projektů pozemkových úprav na Slovensku a v České republice podle zvolených kritérií.
Comparison of land consolidation projection process in the Czech Republic and Middle European region
Keywords: Pozemkové úpravy; Česká republika; Slovenská republika; Land adjustments; the Czech Republic; Slovakia