Podnikatelský záměr - mobilní aplikace - Otáhal, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2019)
V diplomové práci jsou definovány základní pojmy související s podnikáním. V aplikační části pak zpracovávám podnikatelský záměr na vývoj mobilní aplikace formou psaného podnikatelského plánu včetně všech klíčových analýz a metod. Mezi nejdůležitější části plánu řadím podrobně zpracovaný finanční plán, marketingový plán a plán rizik.
Business Plan - Mobile Application
Keywords: Podnikatelský záměr; podnikatelský plán; mobilní aplikace; regionální potraviny; Lean Canvas; finanční plán; marketingový plán; plán rizik a jejich management.; Business Idea; Business Plan; Mobile App; Regional Food; Lean Canvas; Financial Plan; Marketing Plan; Risk Plan.