Odbourávání rezistentních pesticidů pomocí fotochemické oxidace na polovodičích. - Trojková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Teoretická část bakalářské práce shrnuje vlastnosti, použití a publikované výsledky o fotokatalytickém odbourávání na polovodičích dvou rezistentních pesticidů, atrazinu a chlorotoluronu. V experimentální části jsou prezentovány výsledky fotochemické degradace atrazinu na oxidu titaničitém imobilizovaném na skle.
Degradation of resistant pesticides by photochemical oxidation on semiconductors.
Keywords: fotochemická degradace; atrazin; chlorotoluron; TiO2; photochemical degradation on semiconductors; atrazine; chlorotoluron; TiO2