Nesplácení spotřebních úvěrů - konsolidace půjček a jiná řešení situace - Novák, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Předmětem bakalářské práce "Nesplácení úvěrů Konsolidace půjček a jiná řešení situace" je nastínit problematiku úvěrů, analyzovat příčiny a důsledky jejich nesplácení a nastínit možná řešení včetně prevence. První kapitola se zabývá teoretickým popisem spotřebitelských úvěrů. Druhá kapitola je věnována srovnání nabídek a podmínek jednotlivých bankovních a nebankovních poskytovatelů úvěrů a prakticky se zaměřuje na řešení nesplácení úvěrů u modelových případů.
Non-performing loans - Consolidation loans and other solutions of the situation
Keywords: Úvěr; konsolidace; bankovní sektor; spotřebitel; finanční gramotnost; Loan; consolidation; bank sector; consumer; financial literacy