Produkce hovězího masa v podmínkách ekologického zemědělství - Idjartovová, Elyzaveta (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem práce bylo analyzovat masnou užitkovost býku v podmínkách ekologického zemědělství, kteří byli vykrmeni na soukromé farmě nacházející se v horských podmínkách Českého lesa u křížence plemen Charolais a Aberdeen Angus.
Beef production in the conditions of organic farming
Keywords: Chov skotu; extenzivní chov; produkce masa; ekologické zemědělství; Cattle breeding; extensive breeding; meat production; organic farming