Aplikace stylů řízení - Kužel, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této práce bylo provedení analýzy a hodnocení stylu řízení zaměstnanců ve společnosti ZD Krásná Hora nad Vltavou a. s. a případné navržení možných změn vedoucích ke zlepšení současné situace.
Application of management styles
Keywords: styly řízení; analýza stylů; hodnocení stylů; akciová společnost; manažeři; zaměstnanci; management styles; analysis of styles; assessment of styles; joint-stock company; managers; employees