Analýza manažerských technik ve vybrané organizaci - Hartmanová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení vybraných manažerských funkcí - plánování, vedení, organizování a kontrolování, aplikovaných v daném podniku. Dále pak navržení případných řešení pro zefektivnění řízení podniku.
Analysis of management functions in a particular organisation
Keywords: manažerské funkce; plánování; organizování; komunikace; kontrolování; manager functions; planning; organizing; communication; verification