Liturgický prostor kostela Všech svatých ve farnosti Volyně - Balíková, Anežka (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce se zabývá liturgickým prostorem kostela Všech svatých ve farnosti Volyně. Skládá se ze tří kapitol. První kapitola objasňuje pojem "liturgický prostor". Druhá kapitola popisuje vývoj liturgického prostoru v dějinách. Třetí kapitola představuje konkrétně liturgický prostor kostela Všech svatých ve farnosti Volyně.
Liturgical space in the church of All Saints in parish Volyně
Keywords: liturgický prostor; vývoj (křesťanského; katolického) liturgického prostoru v dějinách; současná podoba liturgického prostoru kostela Všech svatých ve Volyni; farnost; historie; Volyně; kostel; aktivity; volný čas; pedagogika volného času; liturgical space; evolution (Christian; Catholic) of liturgical space in history; the current form of liturgical space in the church of All Saints in parish Volyně; parish; history; leisure pedagogy; Volyně; church; activities; leisure