Přístrojové vybavení divadelního sálu - Sufčák, Pavel (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je shrnout technické vybavení divadelního sálu v Prachaticích, provést výpočty doby dozvuku tohoto konkrétního sálu a naleznout úpravy vedoucí ke zlepšení akustických parametrů zkoumaného sálu. Dále naleznout elektroakustické úpravy na technických zařízeních in sále a vytvořit seznam vylepšení do budoucnosti.
The instrumentation of the theater hall
Keywords: akustika; dozvuk; mixážní pult; mikrofon; reproduktor; acoustics; reverb; mixing console; microphone; speaker