Návrh projektu rozvoje temné turistiky - Řeřichová, Alena (Jihočeská univerzita, 2010)
Jedná se o práci, jejímž hlavním cílem je vypracovat návrh projetku rozvoje temné turistiky a následně posoudit, zda je tento projekt proveditelný z hlediska všech aspektů jako jsou finanční aspekty, otázka poptávky, lidských zdrojů a další. V práci byl navržen projekt Muzeum stínání. Po vypracování všech bodů studie proveditelnosti byl následně tento projekt shledán jako reálný a proveditelný.
The proposal of dark tourism development project
Keywords: cestovní ruch; temná turistika; studie proveditelnosti; marketingový výzkum; projekt; Muzeum stínání; tourism; dark tourism; feasibility study; marketing research; project; "Museum of execution"