Kniha v multimediálním světě - Sládková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se věnuje různým typům medií (film, zvuková kniha, elektronická kniha) jako alternativní možnosti tištěné knihy. Výzkum se zaměří na přístup středoškolských studentů v okrese Písek k těmto typům medií. Práce se inspiruje z dosavadního výzkumu čtenářů prováděného Jiřím Trávníčkem. Zkoumání bylo prováděno na základě dotazníkové metody.
Book in the world of multimedia
Keywords: Multimédia; audiokniha; elektronická kniha; film; Multi-media; audiobook; eBook; film