Využití moderních informačních technologií v marketingu - Žlůva, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím moderních informačních technologií v marketingu s následným navržení možné syntézy řešení pro malou lokální firmu prodávající keramické obklady a dlažby, která působí v Jihočeské kraji. Na základě získaných informacích byly provedeny jednotlivé analýzy vnitřního, vnějšího prostředí, finanční analýza, marketingových přístupů a posléze navrhnuta nová strategie propagace, která využívá jako komunikační nástroje informační technologie.
Using modern information technology in marketing
Keywords: internetový marketing; mobilní marketing; sociální marketing; sociální média; internetové vyhledávače; direkt mailing; AdWords; webové stránky; internet marketing; mobile marketing; social marketing; social media; internet search engine; direct mailing; AdWords; web sites