Variantní řešení v investičním rozhodování - Fialová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se kromě základního rozdělení investic a jejich hodnocení, zabývá také přístupy k investičnímu rozhodování a představení nejpoužívanějších metody hodnocení, variantních řešení a finanční analýzy. Praktická část práce je založena na případu konkrétního podniku a vyhodnocení pořizované investice s použitím ukazatelů čisté současné hodnoty investice, vnitřního výnosového procenta, doby návratnosti a v neposlední řadě je investiční záměr podroben i citlivostní analýze.
Variant solutions of investment decision
Keywords: investice; investiční rozhodování; varianty; investments; investment decision; variant solutions