Analýza bezpečnosti jednotlivých druhů mobilních telefonů - Koutský, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá forenzní analýzou jednotlivých druhů mobilních telefonů. V teoretické části jsou popsány dva nejčastější operační systémy - Android a iOS. Dále jsou rozebrány pojmy forenzní analýza a digitální stopy. V praktické části jsou provedeny samotné forenzní analýzy vybraných telefonů a vyhodnoceny získané výsledky. Na základě výsledků byla nalezena bezpečností rizika a jejich možné řešení.
Safety analysis of individual types of mobile phones
Keywords: Android; iOS; Forenzní analýza; mobilní telefon; Android; iOS; Forensic analysis; mobile phone