Analýza konkurenceschopnosti vybraného podniku - Ludvíková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá analýzou konkurenceschopnosti při využití metod a postupů strategického řízení. Analýza byla aplikována ve společnosti TELTO, která poskytuje vysokorychlostní připojení k internetu a kabelovou televizi.
The competitive ability analysis of selected company
Keywords: strategická analýza; konkurenceschopnost; trh; telekomunikační odvětví; internet; kabelová televize; strategic analysis; competitive ability; market; telecommunication sector; Internet; cabel TV