B2B on-line v cestovní kanceláři - Kudrličková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2017)
Tématem této diplomové práce je vztah B2B online v cestovní kanceláři. Cílem této diplomové práce je na základě analýzy obchodních vztahů mezi cestovní kanceláří a cestovními agenturami v on-line prostředí vyhodnotit jejich funkčnost a navrhnout možnosti zdokonalení. Vedlejším cílem je zjistit, jak funguje spolupráce mezi cestovními kancelářemi a jejími dodavateli.
B2B on-line in Travel agency
Keywords: Cestovní ruch; cestovní kancelář; cestovní agentura; online; obchod; elektronický obchod; spolupráce.; Tourism; travel agency; tour operator; online; business; e-commerce; cooperation.