Visul Basic pro aplikace - využití v bezpečnostních systémech - Fojt, Michal (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce se zabývá využitím programovacího prostředí ?Visual Basic pro aplikace? v bezpečnostních systémech, především v aplikacích pro kontrolu vstupu, popř. docházky. Vytvořený program slouží pro rychlou orientaci v záznamech těchto bezpečnostních systémů v prostředí Microsoft Excel, vyhledávání podle uživatelem nastaveného filtru.
Visual Basic for Application - usage in security systems
Keywords: Visual Basic pro aplikace; Microsoft Excel; bezpečnostní systém; systém kontroly vstupu; docházkový systém; Visual Basic for Applications; Microsoft Excel; Security Systém; System access Kontrol; Attendance Systém