Analýza služeb cestovního ruchu v Dolním Poberouní - Poulová, Magdaléna (Jihočeská univerzita, 2008)
Jedná se o bakalářskou práci na téma Analýza služeb cestovního ruchu v Dolním Poberouní. První částí je literární rešerše, kde je vymezen cestovní ruch a služby cestovního ruchu. V analytické části BP je popsána zkoumaná oblast a služby cestovního ruchu, které se v oblasti vyskytují. Dále následuje marketingový výzkum. Syntetická část obsahuje zhodnocení služeb cestovního ruchu a návrh na jejich inovaci. Poslední (aplikační) částí je návrh produktového balíčku.
Analysis of tourism services in dolní Poberouní
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; marketing cestovního ruchu; produkt cestovního ruchu; produktový balíček; inovace služeb; Dolní Poberouní; Karlštejn