Založení obchodní korporace v cestovním ruchu - Iakimov, Ivan (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na poskytování hotelových služeb. Hotel je zabudován do prostoru v lodi. Jeho využívání je situováno do Petrohradu a jeho okolí v Ruské federaci. Návrh se skládá z plánu rekonstrukce hotelu s kapacitou 90 pokojů a restaurací pro 150 návštěvníků. Finanční plán zahrnuje kalkulaci nákladů a příjmů na dva roky provozu hotelu. V prvním roce provozu bude zisk před zdaněním činit 27 471 070 RUB, v druhém 32 464 900 RUB, doba návratnosti investice je 3 roky.
The Establishment of a Corporation in Tourism
Keywords: Hotel; restaurace; rekonstrukce hotelu; hotel v lodi; provoz hotelu; provoz restaurace; ekonomika hotelu; ekonomika restaurace.; Hotel; restaurant; reconstruction of the hotel; hotel operation; restaurant operation; hotel management; restaurant management