Volnočasové aktivity konané pod záštitou Městské knihovny Soběslav - Mikšová, Renata (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce "Volnočasové aktivity konané pod záštitou Městské knihovny Soběslav" je koncipována do dvou částí. Teoretická část pojednává o problematice volného času a roli veřejných knihoven jako institucí nabízející různé formy trávení volného času. Praktická část je tvořena smíšeným výzkumem. Je postavena na dotazníkovém šetření realizovaném mezi dětskými uživateli knihovny v Soběslavi a doplněna o rozhovor s ředitelkou této knihovny.
Leisure activities organized under the auspices of Municipal Library Soběslav.
Keywords: knihovna; podpora čtenářství; volný čas; volnočasové aktivity; library; reading support; free time; leisure time activities