Hluková expozice obsluhy posklizňové linky - Prokurát, Václav (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na hlukovou expozici pro obsluhu posklizňové linky. Hlavním cílem práce bylo zjistit hlukovou zátěž na pracovišti. Výsledky měření byly matematicky zpracovány a následně komparovány s platným nařízení vlády č. 217/2016 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 272/2011 Sb., o ochraně zdraví před nepříznivými účinky hluku a vibrací. Dále práce obsahuje protihluková opatření, která chrání obsluhu posklizňové linky před nežádoucím hlukem.
Noise exposure post-harvest lines operators
Keywords: posklizňové ošetření; zvuk; hluk; hluková zátěž; post-harvest treatment; sound; noise; noise pollution