Psychologické důsledky nezaměstnanosti - Vrátná, Pavla (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zjistit, jak se choval manažer v případě propouštění ze zaměstnání. Na základě těchto informací byla vytvořena pomůcka pro manažery při nezbytném propouštění. Výzkum byl proveden formou dotazníkového setření, dotazování, pozorování, studiem sociální dokumentace ve spolupráci s úřadem práce.
Psychological effects of unemployment
Keywords: Nezaměstnanost; psychologické důsledky; bilanční diagnostia; příručka; Unemployment; psychological consequences; balance sheet diagnostic; manual