Rozptyl cenové nabídky stavebních pozemků na předměstích Českých Budějovic - Franclová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem mé bakalářské práce je Rozptyl cenové nabídky stavebních pozemků na předměstích Českých Budějovic. Cílem je analýza cen stavebních pozemků v obcích v blízkosti Českých Budějovic v závislosti na dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti v obci. Bakalářská práce má dvě části. V první, teoretické, jsou vysvětleny pojmy související s oceňováním stavebních pozemků. Druhá, praktická část, se zabývá analýzou cen pozemků, dopravní dostupností a občanskou vybaveností obcí. V závěru práce je zhodnocena souvislost těchto vlivů s cenou pozemků.
The variance of the price offer of building land in suburbs of České Budějovice
Keywords: stavební pozemek; nabídkové ceny; oceňování; cenové mapy; analýza trhu; building plot; offer price; valuation of land; price maps; analysis of the market