Analýza životního stylu studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Albrechtová, Klára (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce analyzuje životní styl studentů všech fakult Jihočeské univerzity se zaměřením na pohybové aktivity, zdravou výživu, optimální hmotnost, kvalitu spánku, schopnost vzdorovat stresu, relaxovat, vyhýbat se některým závislostem a sexuální život.
Life style analysis of students from South Bohemia University in České Budějovice
Keywords: životní styl; studenti; zdraví; Lifestyle; Students; Health