Marketingová komunikace a její význam pro prezentaci vinařské oblasti Bzenecko - Salčáková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem mé bakalářské práce ?Marketingová komunikace a její význam pro prezentaci vinařské oblasti Bzenecko? je popis veškerých informačních zdrojů, využívaných tímto regionem pro svoji prezentaci. V práci se zabývám marketingovou komunikací využívanou mikroregionem Bzenecko, jak místními obyvateli, tak potenciálními návštěvníky regionu. Práci jsem rozdělila na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsem pomocí definic uvedených v literatuře objasnila základní marketingové a jiné teoretické pojmy, které by měly přispět k uvedení do problematiky a seznámení se s nejrůznějšími pojmy marketingové komunikace. Součástí je také představení samotného mikroregionu a jeho největších zajímavostí. V praktické části bakalářské práce jsem pak provedla rozbor konkrétních informačních zdrojů mikroregionu Bzenecko.
Marketing communication and its importance for wine region Bzenecko
Keywords: marketing; komunikace; prezentace; vinařství; Bzenecko; Bzenec; marketing; communication; presentation; viticulture; Bzenecko; Bzenec