Práce se sny v arteterapii - Konopásková, Magdalena (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se věnuje tématu práce se sny, jejich zobrazení prostřednictvím výtvarného artefaktu a přínosem tohoto způsobu práce pro osobnost jedince. Půjde o individuální práci s několika subjekty, se kterými se budeme zabývat jedním vybraným snem. V teoretické části se budeme zaobírat různými aspekty snů. Též se v ní budeme věnovat potenciálu a významu práce se sny v arteterapii. V praktické části se zaměříme na jednotlivé kazuistiky. Práce bude sepsána v českém jazyce.
Working with dreams in art therapy
Keywords: sen; snění; projektivně-intervenční arteterapie; symbol; spánek; dream; dreaming; projective-interventional art therapy; symbol; sleep.