Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla - Procházková, Lada (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla se zacílením na likvidaci pojistných událostí v nestadradních případech. Práce mapuje zajištění procesu likvidace v případech škod způsobených nepojištěným vozidlem,nebo vozidlem pojištěným u zahraničního pojistitele. Cílem práce je zhodnocení postupů a jejich efektivity vzhledem k poškozeným.
Liability Insurance for Use of Road Vehicles
Keywords: pojištění; pojistná událost; Česká kancelář pojistitelů; Garanční fond; likvidace pojistných událostí; insurance; the insured event; Czech Insurers' Bureau; the Guarantee Fund; the settlement of claims