Produkt cestovního ruchu v turistickém informačním centru Telč - Ripperová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce analyzuje nabídku produktu cestovního ruchu v turistickém informačním centru v Telči. Charakterizuje nejvýznamnější přírodní i kulturně-historické atraktivity na Telčsku. Shrnuje výsledky dotazníkového výzkumu provedeného mezi návštěvníky Telče, jejich cíle, důvody příjezdu a také míru využívání turistického informačního centra v Telči. Na základě tohoto výzkumu je navržen nový produkt ve čtyřech variantách, který propojuje poznávací a pěší turistiku.
Tourism product in tourism infocentre in Telč
Keywords: Telč; UNESCO; turistické informační centrum; produkt cestovního ruchu; Vysočina; pěší turistika; památky; Telč; UNESCO; tourist board; tourism product; hiking; Highlands; tourist sight