Sestava programovatelného logického automatu a asynchronního motoru - Černý, David (Jihočeská univerzita, 2013)
Úkolem této bakalářské práce je vytvořit sestavu programovatelného logického automatu se vstupně/výstupními periferiemi. Dále je cílem na této sestavě připravit, naprogramovat a zprovoznit pět úloh, které budou pokrývat základní spektrum úloh pro programovatelný logický automat s využitím digitálních a analogových vstupů a výstupů. Tato sestava bude využitelná pro demonstraci práce s programovatelným logickým automatem při výuce technických předmětů.
The Setup Programmable Logical Controller (PLC) and an asynchronous engine
Keywords: Progamovatelný; Logický; Automat; Programmable; Logic; Controller