Využití dopravních a manipulačních prostředků při odstraňování následků povodní. - Ferenc, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
V práci se zabývám pojmem povodně, následky povodní a jejich odstranění. Cílem práce je vhodně a efektivně vybrat dopravní a manipulační prostředky, které se nejlépe hodí k odstraňování následků způsobených povodní. Práce může být vhodným dokumentem k rozhodování pověřených orgánů při výběru prostředků.
Use of transport and handling equipment to remove effects of flooding.