Životní pojištění - Černá, Lenka (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá trhem životního pojištění v České republice. Porovnávala jsem v ní různé produkty řivotního pojištění mezi sebou. A dále tyto produkty se vzorci publikovanými v odborné literatuře.
Life insurance
Keywords: životní pojištění; odbytné; výnosnost; life insurance; value; return