Obecná odpovědnost - Picková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2009)
V bakalářské práci se zabývám obecnou odpovědností. Je zde uvedena historie pojišťovnictví, obecná a pojistná odpovědnost, pojištění a porovnávám zde produkty u vybraných pojišťoven. Tato práce by měla přiblížit čtenáři pojem obecná odpovědnost a informovat o její problematice
General responsibility