Propojení pomocí mikrovlnných spojů - realizace, používané technologie a provoz - Oliva, Radim (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá obecně problematikou mikrovlnných spojů a bezdrátového přenosu. V práci najdete informace o bezdrátových přenosech rozdělených podle frekvenčního pásma včetně přehledu technologií. Dále bude obsahovat obecné informace o přenosu signálu, používané modulace a zabezpečení dat při přenosu. V praktické části naleznete konkrétní projekt návrhu datové trasy, na kterém jsem spolupracoval a podílel se na samotné realizaci.
Microwave interconnection, realization, used technologies and operation
Propojení pomocí mikrovlnných spojů - realizace, používané technologie a provoz
Keywords: přenos; data; mikrovlnný; modulace; frekvence; bezdrátový; přijímač; vysílač; signál; Transfer; data; microwave; modulation; frequency; wire-less; transceiver; receiver; signal