Faktory ovlivňující plodnosti planktonních korýšů v rybnících - Nováková, Hana (Jihočeská univerzita, 2020)
Literární rešerše se zabývá faktory ovlivňujícími plodnosti planktonních korýšů v rybnících. Plodnosti zooplanktonu, abiotické a biotické podmínky prostředí byly zkoumány na rybnících Dehtář, Klec, Kvítkovický a Rod v roce 2018. Zpracovaná data popisují a vyhodnocují faktory, které jsou zásadní pro plodnost dominantních druhů planktonních korýšů zkoumaných rybníků.
Factors affecting the fertility of planktonic crustaceans in fishponds