POKUSY Z MAKROMOLEKULÁRNÍ CHEMIE - Kajliková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Pokusy z makromolekulární chemie jsou sedmou částí videodatabáze chemických pokusů. Tento oddíl pokusů je především určen pro střední školy. Celkem je prezentováno třináct pokusů (na internetu od března 2011). Součástí didaktického zpracování jsou videozáznamy, návody a principy úloh. Možnosti využití ve výuce naznačují otázky a úkoly.
Laboratory preparation of macromolecular compounds.
Keywords: Studijní motivace; výuka; e-learning; chemické pokusy.; Motivation to study; education; e-learning; chemical experiments.