Motivace a odměňování lidských zdrojů ve vybraném podniku - Švarcová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce bylo provést analýzu současného stavu motivace a odměňování lidských zdrojů ve vybraném podniku a navrhnout případné změny, které by vedly k vyšší prosperitě firmy. Pro svou práci jsem si zvolila společnost XY a.s. podnikající ve zpracovatelském průmyslu, která sídlí v jižních Čechách. Ve společnosti jsem se zaměřila především na motivaci zaměstnanců, kteří pracují na dílnách. Hlavním zdrojem informací potřebných k získání základních poznatků o motivaci a odměňování ve společnosti byl rozhovor s vedoucím pracovníkem společnosti.
Motivation and remuneration of human resources in the choice company
Keywords: motivace; odměňování; zaměstnanci; mzda; motivation; remuneration; employees; wage