Rozšířená realita a její praktické využití - Hondlíková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato diplomová práce spojuje téma rozšířené reality s cestovním ruchem. Pro zanalyzování stavu využití rozšířené reality byly vypracovány případové studie. Doporučení je zpracováno pro navržený produktu rozšířené reality s názvem Průvodce do mobilu.
Augmented reality and its practical application
Keywords: cestovní ruch; rozšířená realita; QR kód; případová studie; mobilní telefon; tourism; augmented reality; QR code; case study; mobile phone