Příčiny drop-outu u volnočasových aktivit dětí - Hotová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku drop-outu dětí staršího školního věku od volnočasové aktivity. Práce zjišťuje, z jakých konkrétních důvodů děti v tomto věku od svých volnočasových aktivit upouštějí. Téma volného času a jeho náplně je aktuální, volný čas je nedílnou součástí života dětí, je tedy důležité, zabývat se otázkou, proč od volnočasové aktivity upouštějí a co jim může napomoci v jejich setrvání.
Causes of dropout in children's leisure activities
Keywords: Volný čas; výchova ve volném čase; pubescent; zájem; organizované trávení volného času; Leisure; leisure education; pubescent; interest; organized leisure