Developmental profile of putative ecto-5 ´-nucleotidase genes of Drosophila melanogaster. - Hobizalová, Radka (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá zkoumáním exprese genů s potenciální ektonukleotidázovou aktivitou v různých vývojových stádiích Drosophila melanogaster.
Developmental profile of putative ecto-5 ´-nucleotidase genes of Drosophila melanogaster.