Analýza dopravy v podniku po zavedení nového distribučního systému - Vobruba, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Obsahem vlastní diplomové práce byla analýza dopravních nákladů ve společnosti po zavedení nového distribučního systému ERP J.D Edwards. Porovnání změn ve společnosti, které zavedení tohoto systému umožnilo, a jak se tyto změny promítly do struktury společnosti.
The analyses of transportation after introduction of new distribution system